Despre noi

Comunitatea sieusemnez

Sanatatea este un drept uman.

Dincolo de orice prejudecata materiala, rasiala, de sex, varsta, nationalitate, mai devreme sau mai tarziu fiecare dintre noi, chiar si cel care are functia de medic, devine  pacient.

Din aceasta perspectiva, asociatia noastra pune interesul omului, in ceea ce priveste sanatatea sa, pe primul loc.m

VALORILE COMUNITATII SIEUSEMNEZ

UNITATEA

Intr-o lume atat de diversa, dar foarte  interconectata, intr-un  spatiu cu interese multiple si adesea divergente, credem ca unitatea  este cea care poate conduce la un tratament bun.

Asa cum celulele  dn corpul nostru  functioneaza in unitate pentru sanatatea noastra, la fel prin colaborare lipsita de interese personale,  indreptata catre un bine comun, tratamentul cel mai bun poate fi aplicat.

VALORILE COMUNITATII SIEUSEMNEZ

CONSULTATIA

Misiunea noastra este creearea unui sistem medical care sa ofere acces nediscriminatoriu si egal la servicii medicale de calitate fiecarui om.

Consultatia inte cei care furnizeaza servicul medical este esentiala pentru a livra un serviciu medical de calitate.

VALORILE COMUNITATII SIEUSEMNEZ

COLABORAREA

Serviciile medicale sunt supuse specializarilor si ca atare poate fi fragmentat. In acelasi timp paicentul are nevoie de un serviciu unitar si multidisciplinar.

Colaboarea intre medici de diferite specialitati si modul in care acestia coopereaza pentru binele paicentului face parte din oferirea unui serviciu medical optim.